010 Web Fotografie
Image default
Entertainment

VR Rotterdam: Extended Reality Studio voor VR Technieken

De meest genoemde en bekende techniek in de media, is VR. Deze afkorting staat voor Virtual Reality. Dit wordt al veelvuldig gebruikt in de entertainmentindustrie en is volop in ontwikkeling op grote schaal. We hebben in Rotterdam een studio waar we deze en andere XR technieken toepassen. Vandaar dat we in dit artikel spreken over VR Rotterdam.

Wat is VR Rotterdam? Simpelweg gezegd, het is een virtuele omgeving waarin je volledig opgaat. Je kunt hierdoor alles ervaren wat de ontwikkelaar voor ogen had. Deze techniek wordt vooral gebruikt voor presentaties en demonstraties. Je kunt hierdoor de potentie van het product of dienst goed overbrengen op je publiek. Denk hierbij aan een beurs, congres of meeting. Maar ook voor bedrijven die een nieuw product willen voorstellen is dit zeer geschikt.

Zo kunnen ze de potentie van het product duidelijk tonen aan hun doelgroep. In plaats van een saaie PowerPoint presentatie of filmpje, kan je hiermee ervoor zorgen dat je publiek volledig betrokken is bij je verhaal. Bovendien is het voor bedrijven mogelijk om een bezoek aan deze studio in Rotterdam te combineren met een dagje uit.

Maar ook voor particulieren is VR Rotterdam erg interessant. Het voorstellen van een nieuw product voor de consument kan op een innovatieve manier met behulp van virtual reality. Deze techniek wordt ook al veelvuldig toegepast in de entertainment industrie om mensen volledig te laten ontspannen. Denk hierbij aan een bioscoop film of game. Maar ook voor toeristische bestemmingen is VR Rotterdam erg populair. Je kunt namelijk alle belangrijke informatie over de plaats zien voordat je er bent.

Wil je meer weten over VR Rotterdam of andere XR technieken? Bezoek dan onze website voor meer informatie. Hier vind je ook een filmpje waarin de mogelijkheden worden getoond. We hopen je snel te zien in Rotterdam!

Het voordeel van VR Rotterdam is dat je volledig in de virtuele wereld kunt verdwijnen. Hierdoor raakt het publiek betrokken bij wat er gebeurt. Ze ervaren en zien alle details die de ontwikkelaar voor ogen had. Doordat deze techniek steeds populairder wordt, is het een goede keuze voor je bedrijf om hiermee aan de slag te gaan. We kunnen je helpen bij het ontwikkelen van deze vorm van communicatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie.

Met de hulp van onze studio kun je als bedrijf helemaal voorop lopen op digitaal vlak. Door dagelijks met nieuwe ontwikkelingen mee te gaan, blijf je voorop lopen in deze snel veranderende wereld. Dagelijks worden er nieuwe mogelijkheden ontdekt en ben je als bedrijf pas echt goed voorbereid als je gebruik maakt van deze studio. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

https://i-studio.live/technologie/vr-rotterdam/