010 Web Fotografie
Image default
Sport

Waarom stijlvolle rijkleding van Samshield en andere merken zo populair is

In de paardensport draait het om sportieve prestaties en een goede afstemming tussen rijdier en ruiter, terwijl je er goed uitziet! Bij zowel dressuur- als springconcoursen is het belangrijk dat je kleding een professionele uitstraling heeft en dat je er comfortabel in kunt bewegen. En het zijn precies deze eigenschappen die exclusieve merken als Samshield, Pikeur en Vestrum zo populair maken bij wedstrijd- en amateurruiters!

Wedstrijdkleding voor alle omstandigheden

Vroeger moest wedstrijdkleding aan meer eisen voldoen dan tegenwoordig. Zo moest alle wedstrijdkleding, blauw, bruin of zwart zijn. Tegenwoordig heb je meer keuze in je kleding. Een dressuurjasje mag zolang het een colbertmodel is. Maar wanneer het warm is mag je ook een overhemd of dressuurbloes of –shirt dragen. Samshield kleding is hier uitermate geschikt voor omdat het niet alleen ontworpen wordt op basis van styling maar ook geoptimaliseerd is voor sportieve prestaties. Staat bovendien erg mooi bij een Vestrum rijbroek!

Op koudere dagen is ook een bodywarmer toegestaan. Stem je rijkleding af op de uitrusting van je paard. PS of Sweden is een bekend en gerenommeerd merk dat stijlvolle dekjes, halsters en andere toebehoren voor je paard maakt.

Blijf veilig met een Samshield cap

Het uiterlijk en comfort van je rijkleding is belangrijk maar beknibbel nooit op veiligheid. Wanneer je op een paard zit, bevind je je al gauw bijna twee meter van de grond en het kan altijd gebeuren dat je de balans verliest of je paard schrikt. Een goede cap beschermt je hoofd dan tegen een hersenschudding en ander hoofdletsel. Gelukkig kun je veiligheid en stijl goed combineren. Een Samshield cap bijvoorbeeld, ziet er prachtig uit, is in veel varianten leverbaar en voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

 

Gerelateerde artikelen

De mooiste voetbalshirts ter wereld

Fitness apparaten kopen

De keeper is voor het leven!