010 Web Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

5 Tips voor het vinden van een huis in Arnhem

Een huis vinden in Arnhem, gaat niet van een lijen dakje. Het is niet makkelijk om een huis te vinden en dan al helemaal niet voor een normale prijs. Nu moet je van goede huizen komen als je dat wil bereiken in zo’n mooie stad asl arnhem, moet je vooral een goed netwerk hebben. In deze blog geef ik je enkele tips om een huis te vinden, zoals ik het gedaan heb.

 

Mijn nieuwe huis

In mijn nieuwe huis heb ik het een en ander moeten fixen, maar het is nu dan ook een mooi huisje. Doordat ik door de oude staat heen kon kijken, heb ik nu een leuk appartement in Arnhem Sonsbeek, van maar liefs 63m2 met alles voor mijzelf. Wat ik heb gedaan (het moest niet, maar ik wou dat) is een nieuwe badkamer vloer gefixt, alles gewit, nieuw laminaat in de slaapkamer en soon in de hal en nog een muur geverfd. Dit was dan ook een heel groot project, maar we hebben alles low budget weten te fixen. 

Netwerk in je stad

Door mensen via via te kennen in je stad, heb je meer kans op een voorkeur. Hoe meer mensen jij kent, pagina’s jij volgt en hoe meer jij erop zit, hoe meer kans je hebt om een huis als eerst te vinden, voordat het dus viraal gaat. Als het huis viraal gaat, is de kans gewoon kleiner dat je als eerst kans maakt. Dit is dan niet onmogelijk, maar ook niet easy.

 

Kleine makelaars

Ken een aantal makelaars en hou de websites in de gaten. Denk niet aan Funda of kamer websites, maar echt kleinere makelaar in steden, waar de kleinere huisjes worden aangeboden. Hierdoor ben je al iets meer in de niche markt.

Wees niet te kritisch

Het is belangrijk dat je niet te kritsch bent, want geen een huis is prefect. Wees niet te kieskeurig en laat het op je afkomen, inmiddels ben ik super happy met mijn huis en denk ik hier nog een aantal jaren te blijven, zodat ik goed kan sparen.

Goedkoop klussen

Wil jij nou mijn klus avontuur volgen? Ik ga er veel blogs over schrijven op mijn eigen lifestyle blogwebsite. Volg mijn goedkope oplossingen en maak je eigen paleisje! Als voorbeeld is de badkamer, die opknappen, koste mij maar 120 euro, incl PVC vloer!