010 Web Fotografie
Image default
Bedrijfsfotografie

Dit bewindvoerderskantoor Almelo doet meer voor u

Bewindvoering in Almelo, de bewindvoerder die meedenkt

U vindt bij deze stichting adequate hulp op het gebied van bewindvoering in Almelo én meer. Stichting Doe Mee(r) biedt hulp aan mensen die schulden hebben of die hun geldzaken niet goed zelf kunnen regelen. Menselijkheid, vertrouwen en respect zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Kunt u, een familielid of iemand voor wie u zorgt niet meer de eigen geldzaken verzorgen, vanwege lichamelijke of geestelijke problemen? Deze onafhankelijke stichting staat u in dit geval op een open en vakkundige manier bij.

Kantoor voor bewindvoering Almelo

Deze stichting voor bewindvoering Almelo is werkzaam in heel Twente en Overijssel en stelt de cliënt centraal. Onder bewindvoering wordt verstaan dat de bewindvoerder de zorg voor de geldzaken van u zelf, uw ouders of uw familielid overneemt. Hij of zij betaalt de openstaande rekeningen op tijd en beheert de financiële zaken. U kunt Stichting Doe Mee(r) ook inschakelen als het gaat om zaken als beschermingsbewind, mentorschap, curatele of een levenstestament.

Stichting die voldoet aan alle eisen

Doe Mee(r) voldoet aan alle kwaliteitseisen van de overheid en wordt jaarlijks op kwaliteit gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Deze stichting is er trots op dat ze al meer dan 10 jaar haar kwaliteitswaarborg van dit bureau heeft ontvangen. Stichting Doe Mee(r) staat bekend om de zorgvuldige aanpak. Zo maken de medewerkers meer tijd voor de klant, krijgt u drie keer per jaar een bezoek aan huis en is het kantoor goed bereikbaar voor vragen. Als u de stichting inschakelt voor bewindvoering, dan krijgt u een vaste bewindvoerder toegewezen, die ook kan optreden als mentor.

Heeft u hulp nodig op het gebied van geldzaken of geldzorgen? U bent welkom voor een gratis kennismakingsgesprek, dat u via de e-mail of telefonisch kunt aanvragen. Dat de aanpak van Doe Mee(r) goed werkt, blijkt wel uit het feit dat klanten dit kantoor voor bewindvoering Almelo vaak aanbevelen aan anderen!