010 Web Fotografie
Image default
Bruidsfotografie

Geen migraine meer met Botox

Hoofdpijn is een zeer vervelende klacht die we bij veel mensen terug zien komen. Het is voor velen dan ook een serieus probleem, vooral omdat er weinig aan gedaan zou kunnen worden. Dit komt omdat hoofdpijn voor veel patiënten zeer verschillend is. Daarnaast wordt hoofdpijn vaak aan zaken als stress of overspanning gerelateerd. Toch is stress ook niet altijd uit te sluiten. Vaak neemt men maar gewoon een pijnstiller en probeert vervolgens met de dagelijkse bezigheden verder te gaan.

Echter komt het voor dat de hoofdpijn omslaat in migraine, een verschijnsel wat nog ernstiger is dan de hoofdpijn zelf. Al is deze ziekte niet levensbedreigend, is het voor veel mensen wel vaak levens beheersend. Vaak zorgt het ervoor dat mensen ziek op bed moeten liggen, zonder dat ze zonder enkel geluid of licht kunnen en ontzettend last hebben van hun hoofd. Pijnstilling zal ook zelden werken, tenzij ze zware medicatie voorgeschreven hebben gekregen.

Maar, wat is er dan aan te doen? Zo zou tegen hoofdpijn botox goed ingezet kunnen worden. Dit komt omdat er bij een migraine aanval de spieren in het hoofd hard aan worden gespannen. Dat leidt er toe dat men last krijgt van pijn en soms overgevoeligheid ervaart voor licht en geluid, evenals misselijkheid die kan leiden tot braken. Botox werkt namelijk als een tijdelijke spierverslapper. Door dit in te spuiten in het voorhoofd, kunnen de spieren in het hoofd minder makkelijk aanspannen waardoor er uiteindelijk dus minder sprake is van ernstige migraine aanvallen.

De prijzen botox behandeling zijn ook zeker te doen, vooral omdat je uiteindelijk effectiever wordt en vaker gaat werken. Natuurlijk is het inspuiten van de botox niet super goedkoop en moet de behandeling ook herhaald worden, aangezien botox een tijdelijk product is, maar het is een goede investering voor diegenen die graag iets aan het probleem van migraine willen doen.

 

http://www.faceland.nl