010 Web Fotografie
Image default
Bedrijfsfotografie

Saffraan: heilzaam voor de gezondheid, heerlijk in gerechten

Saffraan is niet alleen lekker door het eten, maar ook nog eens heel goed voor je

Uw gerechten meer smaak geven en gezonder maken is heel eenvoudig met saffraan. Saffraan poeder is een herontdekking in de keuken en is afkomstig uit de crocus sativus, in het Nederlands de saffraankrokus genoemd. Dit kruid wordt met de hand geplukt en is de duurste specerij ter wereld. Saffraan staat daarom ook bekend als rood goud. De webshop van Crocussativus biedt niet alleen saffraandraadjes en saffraan poeder, maar ook diverse andere producten die gemaakt zijn van hoogwaardige saffraan, van saffraan poedertot saffraankaas.

Saffraan en safraanpoeder voor een scherpe prijs

Als u bij Crocussativus saffraan koopt, kunt u rekenen op een product dat 100% puur is en dat een topkwaliteit heeft. Aangezien u van een groot inkoopvoordeel profiteert, zijn de prijzen concurrerend. De specerij saffraan staat al meer dan 4000 jaar bekend om zijn heilzame effect op de gezondheid. Bovendien wordt het kruid gebruikt voor verfijnde gerechten uit de mediterrane en Aziatische keuken. Een paar saffraandraadjes in een gerecht zorgen voor een aantrekkelijk uiterlijk, een delicate smaak en een positieve bijdrage aan uw gezondheid. De saffraan uit het aanbod van deze webshop bevatten geen vulmiddel en zijn ideaal bij ouderdomskwalen.

Saffraan poeder zonder toevoegingen dat wetenschappelijk getest is

Alle saffraanproducten van Crocussativus worden uitgebreid getest door Eurofins Scientific. Het saffraan is ISO-gecertificeerd en wordt geleverd in een luchtdichte verpakking die geen licht doorlaat. Deze webshop verkoopt uitsluitend saffraan poeder dat bestaat uit gemalen saffraandraadjes zonder toevoegingen. Zo kunt u optimaal genieten van het aroma, dat onder meer doet denken aan honing, bloemen en zoet gras.

Saffraan kunt u zowel gebruiken in traditionele gerechten als risotto, paella en desserts, maar ook in nieuwe gerechten. Ideeën voor koken met dit smaakvolle kruid vindt u op de website van Crocussativus. Of u nu op zoek bent naar saffraankaas van de boerderij, saffraanwodka of een blikje saffraan poeder, deze webshop levert snel en geeft u graag informatie over de pure producten!