010 Web Fotografie
Image default
Foto producten

Tafels huren

Organiseert u een evenement, beurs of congres, feest of andere bijeenkomst en wilt u voor deze gelegenheid tafels huren? Dan is Party Rent uw partner voor de verhuur van onder andere tafels in heel Nederland. U kunt bij Party Rent tafels en ander meubilair voor evenementen huren. Voor ieder event, groot of klein, vindt u wat u zoekt. Neem een een kijkje in de webshop van Party Rent en bekijk de prachtige tafels en andere event- en catering-equipment die ieder evenement compleet maken.

Tafels huren voor ieder evenement

Party Rent verhuurt meubilair en materiaal voor evenementen, in het assortiment vindt u ook tafels en statafels. Een greep uit het aanbod tafels van Party Rent:

  • Design tafels
  • Dinertafels
  • Lounge tafels
  • Outdoor tafels
  • Statafels
  • Bankettafels
  • Biertafels 

Ook voor het huren van tafellinnen en table top, zoals tafeldecoratie, porselein, glaswerk en bestek bent u bij Party Rent aan het juiste adres. Samen maken wij uw event tot een succes! 

De service waar u naar zoekt 

U heeft de benodigde tafels gehuurd bij Party Rent, maar hoe komen ze terecht op uw event locatie? Bij Party Rent heeft u de keuze: u kunt de tafels (en eventueel ander materiaal dat u wilt huren) zelf afhalen, of u kunt ervoor kiezen om de gehuurde materialen door Party Rent op locatie te laten bezorgen. Zo heeft u tijd voor andere belangrijke zaken: het succesvolle verloop van uw evenement. 

Huur alles voor uw evenement bij Party Rent 

Niet alleen voor het huren van tafels vindt u bij Party Rent wat u zoekt; we verhuren event- en catering equipment om ieder evenement compleet te maken. Van stoelen tot grootkeukenmateriaal, van sanitair tot verlichting en van vloeren tot loungemeubilair. Onze slogan is niet voor niets: ‘We create atmosphere’. We denken graag met u mee in de uitwerking van het idee voor uw evenement. 

Wilt u meer weten over het huren van tafels of ander meubilair voor events? Bekijk dan het aanbod tafels in de Party Rent webshop. 

http://www.partyrent.com/nl/webshop/tafels.html