010 Web Fotografie
Image default
Bedrijfsfotografie

Voel je je elke dag ouder?

Sommige vrouwen ( en mannen) merken dat hun lichaam, net als zij zelf, ook ouder wordt. In het begin wil je dat niet direct toegeven. Maar uiteindelijk kun je er niet meer omheen dat je lichaam ouder wordt. Uiteindelijk kan dit voor minder zelfvertrouwen zorgen. Daarom doen steeds meer vrouwen in de laatste jaren iets met cosmetische chirurgie.

Cosmetische chirurgie is niet hetzelfde als plastische chirurgie. Bij plastische chirurgie wil je dat lichaamsdelen weer functioneren zoals ze zouden moeten functioneren. Denk aan operaties aan een hand. Bij cosmetische chirurgie draait het erom dat je er langer jonger uitziet. En dit is precies wat deze vrouwen graag willen.

In de cosmetische chirurgie heb je verschillende mogelijkheden. De meest voorkomende behandelingen (in 2013) zijn borstvergroting, liposuctie, ooglidcorrectie, liposculptuur en neuscorrectie. Het overgrote merendeel hiervan werd bij vrouwen gedaan, toch werd bijna 13% van de cosmetische ingrepen bij mannen gedaan. De ooglidcorrecties prijzen zijn vaak het goedkoopste.

Het is niet een onderwerp waar je graag met anderen over praat als je als je het wilt gaan doen of als je het weleens gedaan hebt, maar cosmetische chirurgie wordt wel steeds meer gedaan en is daarmee breder geaccepteerd dan vroeger.

Als je niet weet of je het moet doen, dan kun je vaak bij een arts van een kliniek om advies vragen. Deze arts snapt jouw situatie beter en kan jou daarom helpen om erachter te komen of plastische chirurgie een goede optie is. Verder kan deze arts ook helpen met de keuze welke behandeling dan het beste bij jou past. Op deze manier kun je jouw verhaal bij anderen kwijt.

Deze bezoeken of gesprekken zijn vaak vrijblijvend, je hoeft er niet voor te betalen. En als je er wel voor moet betalen, kun je gewoon aan een ander kliniek om advies vragen. Op deze manier kun je op een makkelijke en goedkope manier van je zorg afkomen en zit je weer lekker in je vel.

http://faceland.nl/

Gerelateerde artikelen

Professionele hotmelt apparatuur van Distritech helpt uw bedrijf enorm!

Een goede haag voor de tuin

Begeleid wonen in Assen of Emmen? Maak gebruik van de beste woonbegeleiding!