010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Bestel zwarte industriële plankdragers voor een stoere inrichting

Wil je graag een stoere inrichting? Bestel dan zwarte, industriële plankdragers bij Bij Lien. Deze zorgen namelijk voor een stoer effect. Bij Lien gegarandeert je dat het staal van hoogwaardige kwaliteit is en dat het product gelaserd en gelast is door een lasser met ruime ervaring. Daarnaast zijn deze plankdragers voorzien van een poedercoating. Deze coating biedt goede bescherming, maar hierdoor kun je hem ook nog eens eenvoudig schoonmaken. Wist je dat de industriële plankdragers leuk te combineren zijn met de handgrepen van leer? Dit zorgt voor een extra stoere uitstraling.

Wat zijn de afmetingen van deze plankdragers?

Als je industriële plankdragers wilt kopen, dan is het belangrijk om te weten dat deze bij Bij Lien verkocht worden in een set van twee stuks. Naast de zwarte uitvoering bieden ze er ook eentje aan in het wit. Wil je graag een van deze twee sets aanschaffen? Dan is het belangrijk om bij je keuze rekening te houden met de volgende maten. De hoogte van de plank is maximaal 5 centimeter en de breedte van de plank maximaal 25 centimeter. De afmetingen van de plankdragers zelf zijn 28,5 centimeter hoog, 25 centimeter diep en 3 centimeter breed. Ben je ook nog op zoek naar andere leuke items voor de aankleding van je interieur? Kijk dan ook even naar de handgrepen van leer die super goed samen gaan met deze plankdragers.

Vraag de specialisten van dit bedrijf om hulp

Wil je graag industriële plankdragers of handgrepen van leer bestellen? Dan is het belangrijk dat je rekening houdt met de levertijd van dit bedrijf. Bij de plankdragers zit er een levertijd op van twee à drie weken. Heb je nog vragen over de levertijd? Of wil je juist graag advies ontvangen bij het kopen van deze unieke items? Ga dan naar de webshop van deze specialist en vul het contactformulier in. Ze zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.